Winterwasweken Bovag Carwash

17 november 2017

Ook in 2018 zullen de winterwasweken weer plaatsvinden. Ruim 60% van alle consumenten die hun auto wassen doen dat in deze periode bij de carwash.  Een ideale mogelijkheid om in korte tijd een groot aantal automobilisten te bereiken.

Ruim 40.000 consumenten vulden naar aanleiding van de WinterWasWeken 2017 de unieke actiecode in op de website van deze jaarlijks terugkerende autowascampagne van BOVAG, waar mooie prijzen te winnen waren. De resultaten overtroffen de verwachtingen van initiatiefnemer Bovag. Ook in 2018 zullen daarom de winterwasweken weer gaan plaatsvinden!

In de winterperiode ontvangen de Bovag carwashes zo'n 300.000+ bezoekers. Wilt u uw product promoten en aanbieden aan de automobilisten die de carwashes in deze periode bezoeken?  Uw producten/samples kunnen exclusief aan deze automobilisten worden aangeboden. Ondersteund met A0 posters op de locaties en inschakeling van social media en de speciale website kunnen wij zo een prachtige promotiecampagne via dit netwerk uitvoeren.

Home Nieuws Winterwasweken Bovag Carwash