Sampling

Sampling is een bekende manier om de consument kennis te laten maken met een product of een dienst. De consument krijgt een sample in handen, waardoor hij/zij dit kan proberen en enthousiast wordt gemaakt om het product te gaan kopen. 

Channelsampling via Gee Marketing

Sampling via de diverse Gee Marketing netwerken is meer dan alleen het uitdelen van producten aan de consumenten middels de bovenstaande methodes. Door de gezochte doelgroep namelijk op te zoeken in hun eigen vertrouwde omgeving, is deze groep vaker ontvankelijk voor sampling dan menig reguliere samplingactie op straat. Dit komt mede doordat de sampling wordt uitgevoerd door personeel van het betreffende netwerk en vaak bekend is met de consument, wat een stuk vertrouwen schept.

Bij iedere actie kunnen wij niet alleen op de geselecteerde locaties een sample en/of voucher aan de klant overhandigen, maar kunnen wij ook de website inschakelen, gebruik maken van nieuwsbrieven en of social media. Daarnaast kunnen wij tegelijkertijd een specifieke mobiele campagne inzetten voor het verzamelen van data.

De netwerken waar wij al jarenlang samplingacties uitvoeren zijn speciaal geselecteerd vanwege de mogelijkheid om hier, door het aanwezige personeel, één op één de consument iets aan te bieden. Er wordt dus bij voorkeur geen gebruik gemaakt van sampling via dispensers. Ieder netwerk heeft zijn specifieke doelgroep en een gegarandeerd aantal bezoekers, dus no waste!

Naast vele bekende (retail)kanalen hebben wij ook specifieke onafhankelijke kanalen opgebouwd, zodat ook niche doelgroepen goed bereikt kunnen worden. 

Regelmatig zijn er binnen deze netwerken eigen (sales)acties, waarbij sampling of joint promotion met een bepaald product zeer goed kan samengaan. Hierdoor ontstaat nog meer synergie en is een samplingactie ook relevanter. 

Home Sampling